Vores firma- og miljøprofil

miljoe

Tænk globalt - køb og sælg lokalt, er vores miljøprofil

Derfor køber vi alt, som vi overhovedet kan, i vores lokalområde.

Derfor bruger vi altid lokale underentreprenører som brolæggere og vognmænd ved større opgaver.

Vores geografiske arbejdsområde er vores lokalområde for at undgå unødig kørsel i størst muligt omfang

Vi undgår helst at borttransportere haveaffald, hvis det kan flises eller komposteres og gøre nytte på stedet

Vi anvender aldrig pesticider, roundup eller andre naturfremmede midler. Der er så mange andre muligheder, at det er os meget imod

Vores maskiner og biler er med nyeste teknologi, der forurener mindst muligt. Høj grad af ergonomi i håndholdte maskiner for at skåne kroppen og dens led ved langvarigt brug.

Vi anvender altid de mindst forurenende brændstoffer (fri for benzen og bly m.v.) og altid vegetabilske (biologisk nedbrydelige og giftfrie) olier i vores motorsave

Vi anvender i stort omfang "siveslanger" ved nyplantninger, så vandspild og unødvendig fordampning undgåes

Camillas Haveservice er medlem af Danske Anlægsgartnere og tilknyttet garantiordning og ankenævn via Danske Anlægsgartnere.

Firmaet har overenskomst med 3F og havde i 2016 besøg af Arbejdstilsynet og fik tildelt en grøn smiley.

Som virksomhed viser vi ansvar overfor borgere, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.
Gennem en årrække har vi været tilknyttet en virksomhedsordning i Halsnæs Kommune, hvor vi i kortere og længere perioder har haft praktikanter under vores vinger.

Camillas Haveservise forventer ansættelse af en lærling i 2017 enten fra Roskilde Tekniske Skole eller via den nye IGU ordning.

Til gengæld støjer vi til tider særdeles voldsomt, da den lydløse løvblæser, plæneklipper, hækkesaks, flishugger og motorsav ikke er opfundet endnu - beklager! 

 

 

Om vores team

Sharif - Camillas Haveservice

Om Sharif

Gartner

Sharif har arbejdet i Camillas Haveservice i 5 år. Hans fornemmeste opgave er at fuldføre sit arbejde til punkt og prikke – om det er hækkeklipning, som han er knivskarp til eller sågar formklipning af buksbom, som for øvrigt er hans favoritplante.

Sharif har fuldført motorsavs- og træklatringskursus på Skovskolen i Nødebo, som hører under Københavns Universitet.. Han er firmaets mand når det gælder træfældning og topkapning.

Sharif han baggrund som blikkenslager, eliteløber på mellemdistance og har førhen været chauffør hos UPS i Glostrup.

Sharif er født i 1976 i Danmark og bor i Frederiksværk sammen med Camilla og deres fælles datter. Han er far til en dreng og en pige fra tidligere ægteskab og har en bonussøn.

 

Om Raminta

Gartner

Hvis du nogensinde har følt, at dit staudebed er blevet uoverskueligt fyldt med ukrudt, har du uden tvivl fundet den rette gartner. Raminta har en forkærlighed for planter og har et fantastisk overblik over haven og i særdeleshed stauder og buske.

Hun kan luge og beskære i en have, så det ser ud som en leg. Når hun har færdiggjort sit arbejde, får du en naturlig ro til at glæde dig over havens skønheder. Hendes måde at arbejde på er uovertruffen.

Raminta er en sej pige med mange års erfaring i branchen. Hun har førhen været ansat hos LK-gruppen i Helsinge, hvor hun var fast tilknyttet Novo Nordisk grønne arealer i Hillerød.

Raminta er mor til 2 voksne børn og farmor til en lille dreng. Hun er født i Vilnius i Lithauen i 1970 og er uddannet havedesigner fra det agrotekniske fakultet i Vilnius. Raminta bor i Asserbo med hendes mand Lars og deres skønne engelske Bull terrier. Deres have er et besøg værd!

Om Camilla

Indehaver af Camillas Haveservice

Camilla er drivkraften bag firmaet. Hun står for den daglige drift i form af kundekontakt, tilbudsgivning og planlægning af dagens opgave(r).

Når Camilla træder ind i en have, kan hun strakt se, hvad der trænger til at blive lavet og hun tøver ikke med at komme med gode ideer og sparring.

Efter at have købt sommerhus med stor have i 2005, fandt hun sit ståsted og valgte at starte op som selvstændig i 2007 .

Tidligere hen har hun været ansat hos Case & New Holland i landbrugsbranchen i hhv. salgsadministrationen og teknisk support.

Hun har en baggrund som civiløkonom fra Copenhagen Business School og tog senere hen uddannelsen til trafikflyver fra Belgian Aviation School.

Hendes viden om haver er udelukkende autodidakt og med hjælp fra hendes samarbejdspartnere gennem tiden.

Camilla har altid haft et bankende hjerte for naturen og havens æstetiske rigdomme. Hun har besøgt et utal af haver i ind- og udland samt haveudstillinger.

Camilla er mor til en dreng på 7 og en pige på 4 år. Desuden er hun passioneret hundeejer af 3 langhårede dværggravhunde. Hun er født i 1971 og bor i Frederiksværk med sin kæreste Sharif.

­

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs om Camillas Haveservice's cookie- og privatlivspolitik

Jeg accepterer